Menu
Din Indkøbskurv 0

Ny butik

Skrevet af Chris Dangerfield on

Velkommen til vores nye look shop.

Du ved hvad vi gør, nye og innovative værktøjer til utrolig lave priser. Jeg opfordrer dig til at kigge rundt, se på priserne, som andre butikker opkræver, og jeg ved, du kommer tilbage. Du vil have mere? Spørg på Twitter. Vi er @ukbumpkeys og har næsten 30,000 tilhængere, gå videre og spørg om vores værktøjer, vores priser, vores service - noget! Jeg ved, hvor meget jeg bryr mig om vores butik og vores kunder, og jeg har enhver tro, de vil være ærlige i deres ros for os.

Det har været et fantastisk par måneder for UK Bump Keys, jeg købte 5000 KLOM pick pistoler, så jeg kunne sælge dem for mindre end halvdelen af ​​det nationale gennemsnit og blev belønnet ved at sælge partiet! Vi er nu på vores anden batch. Sådan arbejder vi, vi stoler ikke på store fortjenstmargener for at blive i forretning, vi stoler på vores tusindvis af loyale kunder, der kender en god pris og stoler på en god service, så længe omsætningen er høj, vinder alle!

Hold øje med de næste par måneder, bortset fra de nye 5-produkter, vi har introduceret for nylig (herunder et Custom SouthOrd-sæt og vores fantastiske håndlavede Bogotas og Sohos), har vi nogle få i gang, der vil hæve et par øjenbryn uanset del af dette vanvittige felt du er i.

Indtil næste gang

Chris Dangerfield

chris@ukbumpkeys.com

X

Del denne postNyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid