Menu
Din Indkøbskurv 0

Onlynne Lockye Pykin Shoppe

Skrevet af Chris Dangerfield on

Hello Lock Pickers - hvad en uge har det været her på Bump Towers! Med GRATIS Wave Rake XS-kampagnen, Hvilket hvis du ikke så det sagt, bruge mere end £ 30, og du har et GRATIS sæt af vores nye 20pc-en endte Wave Rakes? Pretty cool. Nu har de selvfølgelig to ender, men det er låseplukning for 'at vælge kun i den ene ende'. Samme mønster som 10-stykke dobbelt-endede versioner, men et godt alternativ, hvis du har lyst til det. Wave Rakes XS er £ 19 efter moms, så give-away var sur optaget, og vi vågnede for at se en zillion-ordre. Minutter efter at nyhedsbrevet gik ud, kunne vi se ordrene komme ind, den ene efter den anden efter den anden efter den anden. Som jeg sagde i en af ​​de sidste uger blogs, "folk som gratis ting" og vi gav væk næsten 100 af de frie pick-sæt i de første par timer.

Det er selvfølgelig ikke helt en simpel handling af generøsitet fra mig. Du er ikke dum, jeg har en dagsorden. Jeg vil have, at du får et gratis sæt låsepicks, fordi jeg vil have dig til at stole på os, at sætte pris på os, og at føle dig selvsikker når du handler med os. Afgivelse af et par hundrede sæt helt nye låsepicks, der ikke engang er på det generelle marked endnu, koster mig penge - selvfølgelig. Når jeg lægger dem i butikken, vil de sælge som varme kager, låseplukkere som nye låsepicks, låse smeder som nye værktøjer, der kan hjælpe dem i deres job, den nye låseplukkere kan se en video af dem på arbejde og tænke 'jeg kan gøre det, jeg kan vælge låse, ingen måde! '. Vi har altid de nye værktøjer, innovative, interessante og ultra-diskonterede af sagens natur.

Men alle vinder, du får den frie lås picks, jeg får lidt mere tillid og virksomheden får lidt mere respekt. Hvis du læser dette gætter jeg på, at du enten har handlet med os eller tænker på at gøre noget. Uanset hvad jeg håber du finder vores service venlige og forståelse, og vores priser super konkurrencedygtige, har vi været kendt for det i 10 år, og vi fortsætter med at holde priserne bedst muligt. Jeg giver væk fri lås pluk! Hvor rart er det?

Vi sigter mod at være verdens bedste Lås plukning Shop der er. Vi ønsker at sælge låsepukker effektivt og problemfrit online, men opretholder en smule menneskehed. De fleste af jer - hvis du har købt fra os gennem årene - har måske allerede haft få kommunikationer med mig. Jeg besvarer e-mails så hurtigt som muligt og besvarer låsepleje spørgsmål så godt jeg kan, eller leder dig til nogen, der måske kan hjælpe, hvis min viden mislykkes mig, som det ofte gør! Jeg har en grin med mange mennesker og har sendt email til nogle af jer nu i årevis, gode relationer har opbygget, venskaber er blevet lavet, og forbindelser etableret gennem årene fortsætter med at udvikle sig til gensidig fordel for alle berørte.

Så som vi går hen imod julen, har vi nogle få nye overraskelser i røret, der er normalt nogle få på forskellige stadier, fra forhandlinger om tilgængelighed i butikken. Det er mærkeligt, at vi har en juletræ, det ser ud til, at Lock Picks er en cool gave, vi sælger et helvede meget mere i slutningen af ​​november og begyndelsen af ​​december - jeg gætter på at sætte mig som en 17-årig og få enten et par sokker eller et sæt låsepicks, ved jeg, hvad jeg ville være lykkeligere med.

Indtil næste gang.


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl (layout/temalinje 861): Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid