Menu
Din Indkøbskurv 0

Lås plukkere af verden forene!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Jeg håber det finder dig godt. Det nye år er rigtig godt i gear nu, og alle de gode ideer du havde over ferieperioden er tilbagetrukket tilbage til, hvor de hører hjemme, og du er tilbage i din beroligende fortælling. Vi foretager ændringer, når vi skal, ikke når vi vil - det giver alligevel større mening. Jeg er selvfølgelig tilbage på arbejde. Ikke at jeg nogensinde har stoppet. Jeg gik på ferie, men med moderne kommunikation ville det næsten have været uhøfligt at ikke arbejde. Der var jeg på en strand i Thailand, min dame ven på et håndklæde ud for mig, da bølgerne klaprede mod det fine, hvide, kornede sand og solen, for varmt virkelig, vidunderligt for varmt, opvarmede alt for at være for varmt til at touch - og telefonen ringer. Og det er revisor. Det er afsendelsesmanden. Det er bankchefen. Det er de mennesker, der laver appen for e-mails i butikken. Det er en USA-leverandør, der ønsker at tale om et fremstillingsprojekt. Det er min bankchef. Det ringer og ringe og ringe. Og der er e-mails at gøre, der er lager til ordre, der er folk til at forhandle priser med. Der er landingsanalyse folk at grine på. Arbejdet fortsætter. En anden pina colada sir? Ja, jeg har 10.

Så ikke alle dårlige, men tilbage til arbejde. Og i år kommer jeg ind i mit andet årti i denne handel. For et årti siden begyndte vi at sælge stødtaster, som jeg lavede for hånd. Nu sælger vi meget mere, butikken er ændret (tror jeg) 7 gange, der er mere personale, flere konsulenter, flere leverandører, flere kunder, mere at gøre. Men nogle ting, nogle ting er slet ikke ændret. Jeg tror det ikke har behøvet at? Og således når vi temaet for denne blog, noget der har været det samme. I 10 år i låsplukkehandel er én ting forblevet konstant:

Folk, der fortæller mig, at sælger låsepick er virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, forfærdelig.

Lige fra starten, før jeg havde lagt hænderne på en lille Curtis manuel nøgleskærer og arkiverede mine bump-nøgler i hånden, har folk besluttet - ingen VALGTE - at oplyse mig om den stærke, onde virkelighed i min situation. Via det passive / aggressive medium af 'Angry Email', på en eller anden måde digitalt løsrevet og sanitiseret, er jeg mindet om denne witchery, som jeg er en del af. Det ser ud til, at jeg på en eller anden måde bidrager til det langsomt forfaldne af vores smukke land. Kriminelle bruger låsepicks, ved du ikke! Og jeg sælger de forunderlige ting. Er jeg dum? Er jeg sur? Jeg får disse e-mails hele dagen lang, hver dag. Det sjove ved dem - i deres mange former, deres mange vinkler og tilgange til stort set det samme punkt - kriminelle bruger låsepicks, og jeg skal ikke sælge dem - er, hvordan de antager, at jeg ikke har tænkt på det. Det er den eneste mulighed. De fortæller mig, hvad jeg laver, de fortæller mig, at jeg skal være enten dum eller hjerteløs. De fortæller mig, som om de på en eller anden måde vil gnist noget i mit dumme hoved, der vil vække mig og jeg bliver som 'Åh, skidt! Undskyld!'. Der er aldrig en chance for, at jeg måske har overvejet dette i længden. Der er ingen anelse om, at jeg måske har oplysninger - at være i marken og alle - der tyder på, at ting kan være anderledes end det, de fejlagtigt har antaget. Mit koncept er baseret på uddannelse, erfaring og viden. Der er begreber baseret på den mindst pålidelige af alle menneskelige attributter, 'intuition'. Men som alle ældre end 20 vil vide, er livet, måske uretfærdigt, ofte kontraintuitivt. Jeg har talt med mange kriminelle fagfolk i min tid omkring låsning. Jeg har rådgivet dem, solgt til dem, talt til dem og på deres vegne. Så meget som folk kan lide at forkæle 6 klokken nyheder frygt, der ville tyde på, at der er folk, der knæler ned på deres dør med et sæt låsepicks, desperat at komme ind og dræbe alle, sandheden er, det er sjældent. Det er super sjældent. Jeg kender til flere tilfælde af død ved kaffemaskine. En politibetjent, jeg talte med, fortalte mig i 15 års aktive arbejde, han aldrig havde, aldrig opdaget en forbrydelse, hvor låspicks blev brugt på nogen måde. De er de forkerte værktøjer til jobbet, når en hammer eller en fod ofte får adgang langt mere effektivt. Vi sælger ikke-destruktivt indtastningsværktøjer, ikke indtastningsværktøjer. Og på den sondring er, hvor hele ting vender sig. Ikke-destruktiv indtastning hæmmer faktisk indgangen, faktisk sætter en anden hindring i vejen for den wannabe-aktør. Handlingen "ikke skadelig" er en anden ting at overveje og tilføjer det, som kriminelle vil minimere - tid - til ligningen. Nogle gange masser af tid. Sikker på, at der er videoer af lås, der vælges, stødt, raked eller omgået om få sekunder, men der er 10s tusindvis af mennesker derude, der lige nu vælger en lås, der har taget over 20 minutter, og der er stadig ingen tegn på den forfærdelige tingåbning. Ideen om en kriminel ved hjælp af låsestik er latterlig, da de er det forkerte værktøj til jobbet. Dette er ikke Mission Impossible, det er den virkelige verden. Ofte under en sådan forhørelse bliver jeg spørgsmålstegn ved "Professionelle biltyver, syndikater" (fra den telly jeg gætter), hvem der ville bruge auto-låsepicks til at stjæle biler. Bortset fra det faktum, at vi ikke sælger noget, der ville starte en bil, behøver "Professional Car Thieving syndicates" ikke UK Bump Keys at fortælle dem en flad metal eller en airbag, og grabber kan bruges til at komme ind i en bil. De opfandt de forunderlige ting! På samme måde har mord ikke steget med salget af køkkenknive, så kriminalitet er ikke blevet bedre eller værre med tilgængeligheden af ​​låseplukværktøjer. Hvorfor i alverden ville det have haft? Jeg fortæller folk, jeg har lidt mere tro på samfundet, at jeg tror, ​​at du kan sælge låsepick uden at ændre ellers normale mennesker til kriminelle. De gør det ikke! De stoler ikke på dig - de tror du er dum, og at det øjeblik et låsepluk kommer ind i din besiddelse, vil du røbe alt på stedet. Disse mennesker tror, ​​at de er klogere end dig. Mærkeligt, da deres point er så ringe, og deres sparsomme slør af et "argument" er egentlig bare noget Mary Whitehouse gen, hentet på en lugtende vind, der trives i det forfalskede, fælles hjerte af Daily Mail-læsere overalt. Her er 10 flere år med sådanne e-mails. Jeg har et udkast til svar, der kommer i fire stykker med illustrationer af frøer i rumskibe, der er klar til nemt at svare på disse e-mails. Ikke rigtig.

Sådan går det.

 


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid