menu
kurv 0

Jos Weyers Interview - World Champion Lock Impressioner!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Impressioning er en låseplukningsteknik, hvor en blank nøgle vinkles rundt i låsen for at producere små mærker på nøglen. Når du har arkiveret disse markeringer og gentaget wiggle, slutter du med en arbejdsnøgle. Lyder godt? Jeg så Jos åbne en lås som dette om i et minut, lås åben, arbejdsnøgle i hånden. Helt fantastisk. For nylig blev jeg ramt af Jos igen, og jeg spurgte nogle spørgsmål om låseindtryk, være en berømthed, og vel, at være Jos Weyers. Jeg vil gerne takke Jos for at deltage i dette interview og for at være en super flink blokke!

UKBUMPKEYS: Af alle de mærkelige ting, som internettet har skabt, 'Celebrity Lock Pickers' er en, jeg tror ikke, at nogen så kommer. Har din stigning til Celebrity Lock Picker forandret dit liv meget? Hvad gjorde du før, og tog det dig overrasket?

JW: Min "krav til berømmelse" var min 1: 27 ABUS åbning på HAR2009 og taler på steder som DefCon, OHM, EMF, NoiseBridge, HitB. Det var nemt at Google viste sig at være ret praktisk, når en TSA agent begynder at spørge om samlingen af håndjern i din håndbagage! Jeg har låsepicket i nogle år, men lykkedes aldrig at vinde konkurrence. Derefter viste indtryk sig at være min ting

.

UKBUMPKEYS: På UK Bump Keys impressionering værksted for et par år siden jeg så dig indtryk en lås i jeg tror, ​​det var 52 sekunder, meget til overraskelse af alle til stede. Til denne dag kan det stadig tage mig omkring 15 minutter for at få vist en lås med succes. Kan du fortælle os, hvordan du blev så god? Legenden forklarer, at du låst dig i et værelse med en lås, en 1000 blank nøgle og forlod ikke, før du kunne gøre det - hvad skete der egentlig?

JW: Øv, tonsvis af det! Jeg havde sat min arbejdsbord klar til at gå i midten af ​​stuen. I ca. fire måneder begyndte hvert par gratis minutter at filme. Jeg er ikke sikker på, om jeg dræbte tusind blanks i løbet af den tid, men det var helt sikkert en masse kasser. Derfor har vi en tendens til at joke om de tre "O'er" i ToooL, der betyder "Practice Over, og over og over igen"

UKBUMPKEYS: For mig er der noget "rent" om at indtryk, at andre former for låsning ikke har, jeg kan godt lide ideen om låsen, der indeholder frøene af sin egen fortrydelse. Med et lille sæt værktøjer er mange låse sårbare over for denne teknik, men mange synes at være lidt skræmt af det. Hvorfor tror du, at dette er, og hvad er de mest almindelige fejl, folk gør, når man lærer indtrykslåse?

JW: Jeg er enig. Indtrykning af en lås giver en helt anden følelse af opnåelse end almindelig plukning. De mest almindelige fejl nybegyndere har en tendens til at gøre er at vælge det forkerte materiale; emner bør IKKE være stål! Anstændige filer er en god investering, og korrekt lyn / forstørrelse gør livet meget lettere. Hvis du er på et stramt budget, er en vice og nøglehåndtag steder at gå billigt. Impressionering kan have en stejl indlæringskurve. Mit "standard" sæt af tips er: se nogle You Tube vids, læs Ollie's bog (eller i det mindste studere billederne), og få en en-til-en med nogen, der ved, hvad de laver. Vær forberedt på at ødelægge en shitload af emner ....

UKBUMPKEYS: Hvornår blev du involveret i låsning? Hvornår blev du involveret i Locksport scene? Hvordan har locksport ændret sig siden du blev involveret?

JW: Jeg besøgte nogle hacker-lejre hvor jeg købte nogle plukker. To år senere, samme slags sted, større sæt. Nemme låse viste sig at være let, men jeg holdt kæmper med champignonpind (AKA Spool pins). Så jeg besluttede at besøge et Toool møde i Amsterdam, og stort set aldrig forladt! Det var januar 2007. Vi havde ikke engang ToooL-filialer i Holland, så lad os endda se kapitler i USA eller Storbritannien. Naturligvis voksede vi lidt!

UKBUMPKEYS: Hvilke låsepleje ideer er du interesseret i i øjeblikket?

JW: Jeg kan godt lide at se folk blive gode på teknikker, jeg lærte dem. At se dem tænke uden for kassen (eller helt klart at ignorere eksistensen af ​​kassen) er meget givende. Vi har set på 3D-udskrivning på det seneste, hvilket åbner et helt nyt spillerum.

UKBUMPKEYS: I løbet af de sidste par år har Penetration Testing (hacking) samfundet omfavnet Lock Picking, med låseplukning 'landsbyer', der optræder på konventioner over hele verden. Har du haft nogen erfaring med hacking, "Digital lock picking?" Interesserer det dig overhovedet?

JW: I mit daglige job bliver jeg betalt for at holde ud af de irriterende hackere. Så ja, det felt har tydeligt min opmærksomhed.

UKBUMPKEYS: Hvilke låse vurderer du? Er der nogen lås teknologier rundt, der virkelig imponerer dig?

JW: Jeg er ikke rigtig interesseret i slap-some-electronics-on-this-lås-og-ring-det-sikker tendens i låsverdenen i dag. Men nu og da kommer nogle virksomheder med nye mekaniske løsninger, der er ganske interessante.

UKBUMPKEYS: Hvad gør Jos Weyers for sjov?

JW: Jeg bruger meget tid på mit lokale hackerspace: Hack42 i Arnhem, som hackaday kaldet "The most awesome hackerspace". Jeg kan ikke sige, jeg er uenig ...

UKBUMPKEYS: Nice en Jos!

Du kan følge Jos på Twitter @ josweyers


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →