Menu
Din Indkøbskurv 0

Jos Weyers Interview - World Champion Lock Impressioner!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Impressioning er en låseplukningsteknik, hvor en blank nøgle vinkles rundt i låsen for at producere små mærker på nøglen. Når du har arkiveret disse markeringer og gentaget wiggle, slutter du med en arbejdsnøgle. Lyder godt? Jeg så Jos åbne en lås som dette om i et minut, lås åben, arbejdsnøgle i hånden. Helt fantastisk. For nylig blev jeg ramt af Jos igen, og jeg spurgte nogle spørgsmål om låseindtryk, være en berømthed, og vel, at være Jos Weyers. Jeg vil gerne takke Jos for at deltage i dette interview og for at være en super flink blokke!

UKBUMPKEYS: Af alle de mærkelige ting, som internettet har skabt, er 'Celebrity Lock Pickers' en, jeg antager, at ingen så komme. Har din stigning til Celebrity Lock Picker ændret dit liv meget? Hvad lavede du før, og overraskede det dig?

JW: Mit "krav til berømmelse" var min åbning af ABUS 1:27 på HAR2009 og tale på spillesteder som DefCon, OHM, EMF, NoiseBridge, HitB. At være let at Google viste sig at være ret praktisk, når en TSA-agent begynder at spørge om samlingen af håndjern i din håndbagage! Jeg har låst i ganske mange år, men har aldrig formået at vinde konkurrence. Derefter viste det sig at være indtryk at være min ting

.

UKBUMPKEYS: På UK Bump Keys-indtrykningsværkstedet for et par år siden så jeg dig indtryk af en lås i. Jeg tror, ​​det var 52 sekunder, til stor overraskelse for alle tilstedeværende. Den dag i dag kan det stadig tage mig omkring 15 minutter at få indtryk af en lås. Kan du fortælle os, hvordan du blev så god? Legenden forklarer, at du låste dig inde i et rum med en lås, 1000 blanke nøgler og ikke gik, før du kunne gøre det - hvad skete der virkelig?

JW: Øv dig, masser af det! Jeg havde sat min arbejdsbænk klar til at gå midt i stuen. I cirka fire måneder begyndte jeg hvert par gratis minutter at arkivere. Jeg er ikke sikker på, om jeg dræbte tusind emner i løbet af den tid, men det var bestemt en hel del kasser. Derfor har vi en tendens til at joke om de tre "O'er" i ToooL, der betyder "Øv igen og igen og igen"

UKBUMPKEYS: For mig er der noget 'rent' ved at imponere, som andre former for låseplukning ikke har, jeg kan godt lide tanken om, at låsen indeholder frøene til sin egen fortrydelse. Med et lille sæt værktøjer er mange låse sårbare over for denne teknik, men alligevel virker mange mennesker lidt skræmte af den. Hvorfor tror du dette er, og hvad er de mest almindelige fejl, folk begår, når de lærer at indtrykslåse?

JW: Jeg er enig. Indtryk af en lås giver en helt anden følelse af præstation end almindelig plukning. De mest almindelige fejl, som nybegyndere har en tendens til, er at vælge det forkerte materiale; emner skal IKKE være stål! Anstændige filer er en god investering, og korrekt lyn / forstørrelse gør livet meget lettere. Hvis du har et stramt budget, er en skruestik og nøglegreb de bedste steder at gå billigt. Indtryk kan have en stejl indlæringskurve. Mit "standard" sæt med tip er: Se nogle You Tube-videoer, læs Ollie's bog (eller i det mindste studer billederne), og få derefter en en-til-en med en, der ved hvad de laver. Vær forberedt på at ødelægge en lort med blanke ...

UKBUMPKEYS: Hvornår blev du involveret i låseplukning? Hvornår blev du involveret i låssportscenen? Hvordan har låsesport ændret sig, siden du blev involveret?

JW: Jeg besøgte nogle hacker-lejre, hvor jeg købte nogle valg. To år senere, samme slags mødested, større sæt. Nemme låse viste sig at være lette, men jeg kæmpede fortsat med svampestifter (AKA Spool pins). Så jeg besluttede at besøge et Toool-møde i Amsterdam og forlod stort set aldrig! Det var januar 2007. Vi havde ikke engang ToooL-filialer i Holland dengang, endsige kapitler i USA eller Storbritannien. Naturligvis voksede vi lidt!

UKBUMPKEYS: Hvilke ideer til låseplukning er du interesseret i i øjeblikket?

JWJeg kan godt lide at se folk blive gode på teknikker, jeg lærte dem. At se dem tænke uden for kassen (eller helt klart at ignorere eksistensen af ​​kassen) er meget givende. Vi har set på 3D-udskrivning på det seneste, hvilket åbner et helt nyt spillerum.

 

 

UKBUMPKEYS: I løbet af de sidste par år har Penetration Testing (hacking) -fællesskabet omfavnet Lock Picking, hvor lock-picking 'landsbyer' dukker op på konventioner over hele verden. Har du haft nogen erfaring med hacking, 'Digital lock picking?' Interesserer det dig overhovedet?

JWI mit daglige job bliver jeg betalt for at holde ud af de irriterende hackere. Så ja, det felt har tydeligt min opmærksomhed.

UKBUMPKEYSHvilke låse vurderer du? Er der nogen lås teknologier rundt, der virkelig imponerer dig?

JWJeg er ikke rigtig interesseret i slap-some-electronics-on-this-lås-og-ring-det-sikker tendens i låsverdenen i dag. Men nu og da kommer nogle virksomheder med nye mekaniske løsninger, der er ganske interessante.

UKBUMPKEYSHvad gør Jos Weyers for sjov?

JW: Jeg bruger ret meget tid på mit lokale hackerspace: Hack42 i Arnhem, hvilket hackaday kaldet “Det mest fantastiske hackerspace”. Jeg kan ikke sige, at jeg er uenig ...

UKBUMPKEYS: Nice en Jos!

Du kan følge Jos på Twitter @ josweyers

 


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid