Menu
Din Indkøbskurv 0

Long Live Dimple Lock King!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Hvis du ikke allerede ved Raf, og du er ved at hente låse, skal du virkelig. Han er en vidunderlig mand, en god ven og en absolut troldmand med låseplukning - især dimple låse, og især de Mul-T-låse, der kommer fra hans hjemland, Israel. 

Jeg mødte først Raf på UK Bump Keys forum 10 for længe siden siden (ah, de var dagene!) Og han har været en ven lige siden, altid der for teknisk rådgivning og for at vide ting, ingen burde vide! Jeg fangede ham i sidste uge og var sand til at forme, han indvilligede i at give et interview til vores butik. Så, lås plukkere, læne sig tilbage og nyd, Raf, den dimple lås konge!

 

Raf i sin Låsesmed butik i Israel

UKBUMPKEYSDet store spørgsmål - helt sikkert blandt folk, der har talt til dig - er hvorfor en israelsk låsesmed har en cockney accent?

RAF: Min mor er godt fra Kilburn, Nord London. Hun forlod England, da jeg var meget ung, men der er et stort britisk samfund i Israel, og jeg befandt mig i at bruge timer på det britiske ambassadebibliotek. Også alle mine venner var fra Storbritannien. Vi havde også aviser, tv-shows og kassetter fra Storbritannien, så det var som at vokse i England, men i et andet land.

UKBUMPKEYS: Hvornår blev du først interesseret i låse og hvad var den første lås du valgte?

RAF: Jeg arbejdede sammen med en meget respekteret låsesmed, og fra tid til anden ville folk ringe og spørge, om han kan åbne låse uden at skade dem (som de var en del af hovednøglesystemer og havde mange nøgler osv.). Han har altid vendt disse job, da han aldrig har haft et valg, er livet! Jeg husker at tænke på mig selv, at en mand blev sendt til månen, og det er umuligt at du ikke kan åbne en lås uden at bore den! Jeg gik derefter på at søge efter hjælp på internettet og heldigvis var der et nyt forum, der blev kaldt 'UK Bump Keys' LOL!

UKBUMPKEYS: Hvad er din foretrukne type låseplukning, og hvad er din favoritlås?

RAF: Jeg leve ud af låse, og siden jeg leve i 'dimple lock country' (Israel), er det min ting, men desto mindre har jeg en enorm samling af låseformer over hele verden, plus værktøjer. Mine favoritlåse er EVVA 3KS, som er den mest behagelige lås, jeg ved, bare det Det føles godt at sætte nøglen ind. Abloy er også øverst, og der er nogle andre som Fichat 3D og nogle meget gode spærre.

EVVA 3KS Lås cut-away

UKBUMPKEYS: Hvilke råd vil du give til en lås pluk nybegynder?

RAF: For at begynde at plukke med afskårne låse, sparer du timers smerte (eller glæde afhængigt af hvordan du ser det!)

UKBUMPKEYS: Som en arbejdende låsesmed, hvad er din største professionelle katastrofe?

RAF: Jeg gjorde alle de forkerte ting i bogen! At skære nøgler omvendt og dræbe låse og døren, men jeg gik ALDRIG ud af et job, selv når en anden låsesmed blev kaldt. Jeg blev der for at lære. Jeg brugte engang 30 timer på at vælge en dørlås, der var åben, lol.

Raf med nederlandske Lock supremo Han Fey og en ret stor Mul-T-Lock!

 

UKBUMPKEYS: Hvis du kunne spise middag med 3 personer (døde eller levende), hvem ville det være, og hvorfor?

RAF: Udover dig Chris, (redaktør: Åh kære!) Ville det være Han Fey, John Falle og Suggs form Madness.

UKBUMPKEYS: Hvad gør Raf mere for sjov?

RAF: Nå har jeg ikke lov til at bringe låse ind i mit hus nu, så jeg læser 2 eller 3 bøger om ugen.

 

Rafs værksted. Tidy shop, rydde sind!

 

UKBUMPKEYS: Hvorfor har du et sådant problem med Mighty Arsenal FC?

RAF: Nå, jeg har nogle dårlige minder fra Arsenal, som barn bruger de til at kede mig helvede, men da de var lokale, gik jeg for at se dem et par gange. Som mange andre fodboldklubber i England på det tidspunkt var det et problem med racisme. Selvom det ikke typisk er mod jøder, men mod det indiske samfund, der startede butikker i London. Arsenal har dog karakter, og efter Chelsea har jeg ikke noget imod, at de vinder!

Rafs promo video om hans butik og sit liv - giv det et ur!

Tak Raf! Du kan (og hvis du er i Lock Picking, bør du virkelig) besøge Rafs EXCELLENT hjemmeside, der er LOADS af tips, tricks, videoer og råd om alle typer låsning. Se alt HER!

Hold øje med flere interviews og blogs her hver uge!


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid