Menu
Din Indkøbskurv 0

Three Lock Picking Tools Jeg ville ikke være uden.

Skrevet af Chris Dangerfield on

Hej alle.

Det har været et stykke tid siden jeg skrev en blog, men der foregår meget bag kulisserne her - nye værktøjer i udvikling, en ny hjemmeside i horisonten og masser af back-end ting, der gør din foretrukne låsepladsbutik en lige slicker end den glatte slickness fra slicksville det allerede er. Anyway, jeg laver en nu, og jeg troede, at jeg hurtigt ville nævne, hvad jeg har kaldt 'Three Lock Picking Tools', jeg ville ikke være uden '- min favoritlås vælger virkelig, men forsøger at lyde mere sofistikeret. 

Der er ikke noget bedst eller værste værktøj, der er den bedste til dig og jobbet i hånden. Men uden tvivl er der værktøjer, der synes at tjene os godt, teknikker, der egner sig til vores færdigheder. Her er de øverst på mit træ:

1 - Wriggler Rakes

Dette sæt har 8 værktøjer, hver med et valg i hver ende. Fordi du kan bruge hver side af valget, betyder det, at der faktisk er 32 river i dette sæt. Det er mange rive. Hvis jeg nærmer mig en pin-tumbler, er wriggler-rivene mit første valg af angreb, og efter at have brugt dem i årevis er jeg også ret hurtig med det. Rive er fantastisk, og disse gør det til en fornøjelse.

2 - 3 Piece Universal bump nøgle sæt. 

OK, så jeg designede disse. Ja, og jeg var den første person til at bruge Dampeners og tage skulderen helt væk. Jeg var også den første person til at give et sæt af tre nøgler med forskellige bump-mønstre. Disse er nu blevet benchmark for bump nøgler over hele verden. Så du kan se, jeg er ret stolt af vores bump nøgler. De arbejder også med en godbid, mange tusinde gode kunder senere, de er stadig de bedste i verden! Bare se på de forskellige bumpemønstre - DETALJERET !!! Undskyld, jeg roligt nu.

3 - KLOM Electric pick pistol.

Denne ting åbner låse. Det er alt det gør. Masser af dem og virkelig simpelthen. Under 50 quid også. Jeg ville ikke være uden det. Det er alt hvad du behøver at vide.

Hvis du er ny til at låse pluk, har jeg skrevet nogle nyttige blogs HER om hvor du skal starte, og hvilke værktøjer kan du komme i gang med. 

Men du gør det - Nyd din picking!

Chris Dangerfield


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl (layout/temalinje 861): Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid