Menu
Din Indkøbskurv 0

Er dit hjem sikkert? Jeg spørger en tøfler.

Skrevet af Fed handel on

Hello Lock Pickers

At være i dette spil i årtier bliver jeg ofte spurgt hvordan folk kan sikre deres hjem. Jeg kender min låseplukning, men jeg ved ikke om indenrigs sikkerhed, så da jeg fik lejlighed til at tale med nogen, der kender til disse ting, hoppede jeg ved chancen.

 

Den gode nyhed er rapporteret indenlandske indbrud er nede, men tallene er alt for høje og forholdsregler er stadig fornuftige.

 

Robert (vi kalder ham) var engang en tyv, en indenrigsindbrud. Han er ikke stolt af sit tidligere liv og har siden vendt tingene rundt og gør hvad han kan for at give tilbage til samfundet. Men her er ikke stedet for dommen, det er et sted at bruge hans viden og erfaring for bedre at beskytte vores hjem. 

Det følgende er en redigeret transskription af min samtale med Robert, hvor han leverede en masse information om indenlandsk indbrud, som jeg håber du kan bruge så du kan forhindre eller i det mindste mindske dine chancer for at blive indbrudt.

ME: Hvordan vælger du en ejendom?

ROBERT: Jeg leder efter penge, og jeg leder efter, at ingen er i. Der er mennesker, der vil røve huse, når der er mennesker i, men ikke mig. Jeg vil vælge et hus, hvor folk er væk ... normalt på ferie ... og hvor der er tegn på penge. 

ME: Hvordan ved du, om folk er væk?

ROBERT: En opbygning af junk mail er en stor anelse. masser af det stikker ud af brevkassen. Du kan bemærke, at alle wheelie-bakker er i gaden, og et hus har ikke sat dem ud - de er sikkert væk. Gardin trukket om dagen. Jeg tror folk trækker dem for at stoppe folk at se i, men det fortæller mig, at de ikke vil have folk kigget ind .... hvorfor? Fordi de er væk. Hvis et hus på en dejlig gade har gardinerne trukket i to dage, er de på ferie.

 

Junk mail osv. Stikker ud af din brevboks er et fortælle tegn du er væk. Ligesom er dine bakker ikke sat ud på bin dag.

 

ME: Hvad mener du, du leder efter penge?

ROBERT: Jeg vil ikke risikere min frihed ind i et hus, der ikke har noget at tage på. Jeg vil have smykker, jeg vil have penge, iPads, laptops, kameraer ... Jeg vil have top-end ting, som jeg kan sælge hurtigt og til en god pris. Eller jeg vil have kreditkort, jeg kan gå og købe fjernsyn, Playstations, sælge dem den dag. Så jeg leder efter velholdte huse. Nice haver, nice døre, rene vinduer, alt i god stand. Du kan have et dejligt hus på en dejlig gade, men vær ned på dit held .... hvilket er ikke godt for mig.

ME: Hvad kan folk gøre for at forhindre deres huse i at blive indbrudt?

ROBERT: For mig, som jeg sagde, har du ikke masser af poststikker ud af din dør. Gratis aviser, der hælder op foran din dør. Få en ven af ​​nabo til at sortere, der skiller sig ud.

ME: Hvad med alarmsystemer?

ROBERT: Da jeg røvede huse, blev alarmerne let taget af, den information er derude. I dag er der ligesom internetalarmer, som jeg sikkert ikke ville komme til, jeg kan skære ledninger, jeg kan afvæbne en alarm, men hvis en alarm har advaret boligejeren på sin bærbare computer, og nu ser han på mig på skærmen! Det gør jeg. De giver mening for mig. En bevægelsesdetektor, der lyser mig som et juletræ, når jeg nærmer sig for- eller bagdøren ... de er gode ... Jeg er væk. Jeg ønsker ikke at blive set. Jeg vil fortælle dig, hvad der virker bedst? Nabo'er bryr sig om hinanden. Nabolaget se det plejede at blive kaldt. Og jeg mener ikke en dum klistermærke på en lygtepost, jeg mener folk holder øje med, jeg mener, at vinduer træk og folk kommer ud af deres huse for at se på nogen, der går rundt, hvem de ikke ved. Jeg fortæller dig lige nu ... gader skal samles og allokere ure. Det er gaden, jeg skal undgå.

 

Folk kigger ud for hinanden virker - mit store tag fra dette interview.

 

ME: Det overraskede mig, jeg troede, at disse organisationer var lidt af en vittighed.

ROBERT: Se, jeg ønsker ikke at blive set, jeg ønsker ikke at blive identificeret, jeg ønsker ikke at blive bemærket. Hvis du har folk, der går på deres gader, går deres hunde og kender deres samfund, kommer jeg til at stikke ud som en øm tommelfingre. Jeg har ingen grund til at være der. Jeg er blevet kontaktet af disse mennesker, de vil vide, hvad jeg laver, og jeg løber bare, og jeg går ikke tilbage der.

ME: Det er fantastisk. Det er en skam, at kvarteret har et så negativt ry.

ROBERT: Da jeg var barn, vidste vi alle på vores gade, alle kendte alle andre, og jeg kan ikke huske, at nogen blev røvet. Hvis der var en fremmed på gaden, der hang rundt, lover jeg at fire eller fem mennesker ville stå op bag deres netgardiner i forskellige huse og se deres hver eneste bevægelse.

ME: Hvad med hunde?

ROBERT: Hvis en familie er på ferie, er hundene med venner eller gået med dem .... men ... Hvis de er ude for dagen eller en aften, og de har en aggressiv hund, en der kommer op til døren så snart jeg nærmer mig, går jeg ikke i det hus. Jeg har hørt historier om folk, der tager mad og alt det, der sker, men jeg vil ikke smadre et ryggvindue og sætte min arm i et hus, der måske har en bull terrier der klar til at tage fingrene af.

Puddel nej, en af ​​disse, ja.

 

ME: Tal om at smadre et vindue, lad mig spørge dig, hvordan kommer du faktisk ind?

ROBERT: Ikke lås pluk, haha ​​... Jeg købte et sæt af internettet engang, men jeg kunne ikke vælge min næse med dem. Jeg skal sætte en glasrude igennem og dreje håndtaget. Hvis jeg kan se disse låse med en turner på indersiden (BEMÆRK: Thumbturn Locks) er de dumme ... de er ikke låst. Jeg kan pope en lille glasrude og bare åbne døren.

Tommelfingerlåse - hvis du kan få din hånd i, kan du låse døren op.

Hvis det er en UVPC, kan jeg bruge en spreder, det er som en lille spade, der spalter dørene, bukker dem og så åbner de. Det er ikke svært at komme ind i dem. Windows, folk går ud eller væk og lader et lille tilbage vindue åbent. Du bliver overrasket over, hvor lille et vindue jeg kan komme ind, og jeg er ikke lille. Så tæt på vinduer og låsevinduer. Jeg kan bruge en center-punch og sætte et vindue igennem, det gør ikke meget støj, så bare åbne den. Så lås dine vinduer. Men at have sagt, at jeg har sparket åbne bagdøre. Jeg mener det er ikke ideelt, men jeg kan vente på en støjende bil eller motorcykel at køre op ad vejen og kun et godt spark åbner døren.

 

UPVC og andre plastdøre kan let åbnes stille med en spreder.

ME: Hvor længe er du i et hus?

ROBERT: Fem til ti minutter, jeg vil ikke være der meget længere, og hvis jeg har fundet noget anstændigt, kan jeg få nogle anstændige penge til, jeg vil forlade.

ME: Du nævnte thumbturn låse og smadre små glasruder. Hvilke slags døre og låse ville afskrække dig?

ROBERT: Glasdøre er bare dumme, ikke kun kan jeg gennemse dit hus, men jeg kan komme til din lås og åbne døren. Og som sagt, UPVC døre ca spredes, jeg kan bare bøje rammen og åbne den. En anstændig trædør, jeg kan ikke bøjes med en spreder, jeg tager UPVC hver gang. Hvis du skal have glas i din dør, hærdet glas, naturligvis.

ME: Hvor skal folk skjule værdigenstande, mener jeg, hvis du går væk til en weekend, og du har smykker og andre små værdigenstande, hvor er det bedste sted at sætte dem?

ROBERT: Ikke i en dekorativ smykkeskrin i dit soveværelse. Og det siger jeg, fordi 99% af mennesker gør netop det. Det er dumt. Jeg ville sige lige ud af vejen. Hvis du har et skab under trappen med lignende støvsugere, har du affaldskasser i løbet af årene. Kast dine smykker i en plastic indkøbspose, rul det ind i en bold og kast den bare under en belastning af rod. Jeg går ikke igennem alt det. Jeg går gennem skufferne i soveværelset, hvis der er et kontor, går jeg gennem hver tegning og skab derinde. Sæt dine smykker i fryseren, jeg har aldrig set i en fryser, haha.

 

At have din smykkeskrin spildt over med alle dine dejlige genstande kan være æstetisk tiltalende, men du er virkelig kun at sætte den på skærmen for en tyv. Hvis du går væk, gem den.

 

ME: Så - teoretisk set - Jeg vil have dig til at beskytte mit hjem, kan du sammenfatte, hvad du ville gøre for at sikre, at jeg ikke bliver røvet, mens jeg er væk.

ROBERT: Har et kvartersur, få det organiseret. Jeg er seriøs - det vil holde dig i sikkerhed. Folk som mig ønsker ikke at blive set, identificeret, set. Hvis jeg bemærker loitering, hvilken chance har jeg til at glide op i en smug? Din gade vil aldrig blive røvet igen, jeg lover. Derefter har tegn på din for- og bagdør klart, at du har internetkameraer aktive og har dem aktive. Som jeg siger, eksisterede de ikke, da jeg arbejdede, men jeg ved fra venner, der stadig er i spillet, at disse huse er sikre, tyve vil ikke komme tæt på dem og kende deres opholdssted, og måske er ansigtet nu på en politimaskine eller boligejerne laptop.

 

Gør det klart, at du har Wi-Fi alarmsystemer på både for- og bagdøre.

 

Skjul de smykker, du ikke bærer et sted ..... usædvanligt. Jeg får det, du vil have det hele på skærmen, men for hvem? Den eneste person, du viser det til, er mennesker som mig .... dumme. iPads, laptops osv. - Hold dem i køkkenet, i ovnen eller noget. Men som sagt, med et anstændigt kvarter, alarmer og lys, der kommer på når du nærmer dig, behøver du ikke gøre noget af det. Sig, at du har en gade med 40 huse, om 3 folk til hvert hus. Det er 120-folk, som jeg er sikker på - hvis de vidste faktaene - ville være villige til at sætte et par timer om ugen for at sikre sikkerheden for alle på gaden.

Mig tak fordi jeg talte til mig Robert.

ROBERT: En fornøjelse.

 

Nå der du går - jeg har bestemt lært noget, jeg håber du gjorde det også. Pas på jer selv og dem, du elsker - men måske se til lokalsamfundet, der er styrke i tal.

Best Wishes

Chris Dangerfield

DISCLAIMER: Udsigterne og forslagene i denne blog er ikke nødvendigvis de af UKBumpKeys. Ønsker du at forbedre din indenlandske sikkerhed, anbefaler vi at du bruger lidt tid på at tale med fagfolk og eksperter på området.


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid