Menu
Din Indkøbskurv 0

Sådan får du rig - alvorligt!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Hello Lock Pickers

Jeg skal fortælle dig, hvordan du bliver rig. Jeg lover. Ingen joke, jeg lover. Hvordan ved jeg? Fordi jeg gjorde det. Jeg blev optaget, jeg tog nogle råd og jeg gjorde det. Men først må vi gå ned. Men tro mig, Jeg skal fortælle dig det.

Lad mig introducere Felix Dennis. En helt af mig. En scoundrel, en en gang ne'er gør det godt, en fyr fra en meget fattig familie og en multi, multi millionær.

 

En ung Felix Dennis, klar til at tage verden på og lykkes, ofte og i sin egen utrolige stil.

 

Det hele begyndte - som så mange gode ting - på gulvet, smadret ud af hans sind på en lejlighed i Fulham, London. Ved en tilfældighed fik han venner med et par gutter, der producerede et magasin, en billig, tatoveret, hemmeligt uprofessionelt affære kaldet 'OZ' - fordi de to mænd ved roret var fra Australien.

Efter at have skrevet den første nogensinde gennemgang af debutalbummet af en så mindre kendt rock outfit kaldet 'Led Zeppelin', blev Dennis hurtigt fremmet til medredaktør, og det var ikke længe før bladet var involveret i længste konspirationsforsøg i engelsk juridisk historie.

 

Led Zeppelin's debutalbum. Hvem ville have troet, at disse fem dygtige drenge ville fortsætte med at have en privat jet og rocke strømperne fra hele planeten?

 

Dette var ikke til at skrive albumanmeldelser, nej nej, snarere fordi, da den 'rigtige' chef Richard Neville var væk i Australien, troede Dennis og Jim Anderson, at det ville være en god ide at invitere den hormonelt kaotiske, sorgløse og professionelt fraværende verden af schoolkids at indsende indhold til næste nummer, for at være behørigt berettiget "Schoolkidz Oz".

De lovede at offentliggøre alt, hvad de fik - plads tillader. Og du kan forestille dig, kan du huske at være et skolebarn? Ikke overraskende var det alt for meget for det britiske etablissement i 1969, der ikke kunne håndtere tegneserier af Rupert the Bear med en massiv penis og anden forudsigeligt uhøflig og rå billetpris af den britiske skolebørns fantasi.

 

The Schoolkidz Oz - husk, dette var 1969 Britain, hvor det var let forstyrret at drikke te omkring hjørner overalt.

 

Mens alle tre blev slået fra hovedladet, blev de alle givet fængselsstraf for mindre afgifter, med Dennis modtaget mindst tid, fordi dommeren troede ham  "meget mindre intelligent og derfor mindre strafbar". Men efter nogle skyggefulde forhold med overordnet retfærdighed og forskellige appeller var de alle tre - med rette - afkald på alle anklager.

 

Richard Neville, Jim Anderson og Felix Dennis, der behandlede hele retssagen som den farce, den egentlig var. De ville møde for retten i alle slags uhyrlige påklædning.

 

Felix Dennis fortsatte i udgivelsesspillet med Kung-Fu magasiner (på et tidspunkt hvor Bruce Lee's utrolige flick "Enter the Dragon" var wooing publikum over hele verden) og derefter Home Computer magasiner, da hjemme-mikroer eksploderede på markedet et par år senere. Han fortsatte med at blive en af ​​magasinpublisering - og Storbritanniens rigeste mænd.

Ligesom vi alle til sidst, Felix Dennis døde. Ikke før forstyrrelsen af ​​æblevognen igen ved at sige, at han havde "pissed away $ 100M på sex, narkotika og rock and roll" og senere sagde "Jeg byggede en Nasdaq Virksomheden vender over $ 2.5m mens du er på crack kokain ... Jeg sov aldrig i fem år. Du kan få meget gjort, hvis du ikke behøver at spilde jævnligt, når du sover. "

RIP Felix Dennis.

Alligevel....

I 2007 var jeg lige færdig med at skrive en lys, men informativ lille bog, jeg kaldte 'The Bumpology', opkaldt efter men ikke kunne være længere fra - Jacques Derridas bog om sprog, 'The Grammatology', som jeg havde studeret på mine mestre grad et par år tidligere.

 

Selvom jeg allerede har solgt rundt 10000-kopier, er min guide til bumping låse, The Bumpology, mens jeg ikke gør mig en forlagsmiljøærer, besat hovedlinket i denne fortælling, og jeg har meget at takke for!

 

Jeg havde solgt låseplejeværktøjer, hovedsagelig bump nøgler og tilhørende varer online i omkring et år, og en bog om teknikken syntes at give mening, med salget senere at bekræfte det.

Jeg havde brug for nogen til at udskrive The Bumpology og sendte så et par e-mails til forskellige 'print on demand' folk for at få lavet et par hundrede eksemplarer. Jeg tog et tilbud og havde snart de frisktrykte eksemplarer i min lejlighed. Mere lager at stakke op mod væggen i min stadig mere lagerbeholdning og papirarbejde fyldt fladt. Det var ikke ualmindeligt, at jeg vågnede med et ben snoet ved at dreje og vende en spids bump-nøgle hele natten. De ting, som drømme er lavet af!

Ejeren af ​​virksomheden, en mand også kaldet Chris, kontaktede mig snart. Han var interesseret i min virksomhed og begyndte at stille spørgsmål. Han havde al mulig grund til at være interesseret. Jeg havde startet virksomheden på et bud på NULL, med en computer, der var blevet givet til mig af en ven. Jeg boede i mit gamle soveværelse hos min mors lille hus med netop internettet og denne enorme gulrende ex-office computer. Men virksomheden fløj, ting gik godt. Jeg havde flyttet ind i min egen lejlighed, den voksede, og jeg havde et princip af sorter, jeg havde givet mig tre grundlæggende regler: 'Ærlighed, tilgængelighed og kvalitet'. Tre ting jeg havde fundet desværre mangler fra de tre af fire online lås pluk butikker jeg havde brugt før da erfaringer, der forlod mig mindre end imponeret.

 

Printer, iværksætter, SEO geni og ven, Chris Angus, der gik videre på det gyldne råd, jeg skal give dig.

 

Jeg blev snart venner med Chris, hvis hovedvirksomhed var den skitserede verden af ​​SEO - Search Engine Optimization, eller hvordan man får din online shop til at rangere højt på Google med både penge og andre falske og i vid udstrækning ikke-frigivne midler.

At være venner med Chris var en Godsend. Før længe lavede han budgettet SEO arbejde for min virksomhed, bare fordi han kunne lide mig og var imponeret over min lille, men effektive forretningshemmelighed. Virksomheden fortsatte med at vokse, og jeg fortsatte med at anvende mine grundlæggende regler, ærlighed, tilgængelighed og kvalitet.

 

SEO pyramiden. Ja, jeg forstår det heller ikke. Tricket er at ansætte folk mere intelligent end dig. Delegationen er alt. Hmm, nu hvem fortalte mig det?

 

Så sagde han en dag under et andet af vores lange, sjove og utroligt nyttige aften Skype-chats de magiske ord: "Du skal læse denne bog". Når en fortvivlet SEO-sælger (de brugte bilforhandlere på internettet på mange måder) fortæller en ret arrogant studerende af fransk filosofi og psykoanalyse, skal han læse en bog, der er et øjeblik af modstand. Når han fortæller ham, at bogen hedder "Hvordan man bliver rig", er der latter. Jeg har aldrig været fan af "How To" bøger. De, der kan, de, der ikke kan, undervise osv. Hvorfor ville nogen der faktisk vidste hvordan man bliver rig, skriv en bog om det? Sikkert ville de være travlt med at nyde livet?

"Stol på mig på denne ene", sagde han. "Har jeg ikke hjulpet dine virksomhedsbelastninger allerede? Jeg har ikke aktier i denne bog, jeg har ikke udskrevet det! "Sagde han." Bestil det nu, jeg forsøger at hjælpe dig ". Så modvilligt betalte jeg $ 5.99 de ønskede og bestilte" Hvordan man får Rich "af Felix Dennis.

 

Sådan bliver du rig af Felix Dennis. Efter at have studeret på University for 7 år har jeg læst over 1000 bøger, og denne er nok den mest betydningsfulde.

 

I løbet af de næste to år ændrede min forretning sig, og jeg lagde grundlaget for, hvad der nu er en af ​​de mest respekterede låseplukningsforretninger på planeten. Handler bedre end nogensinde mere end halvandet årti senere. Sikker på, at jeg har lagt en hel del arbejde i, og jeg har holdt fast ved mine principper, men uden den bog tror jeg ikke, at den ville have varet eller været nogenlunde nær så vellykket.

Skønheden i bogen er, at han ikke sælger slangeolie, der er ingen ligninger, grafer, søjlediagrammer, arbejdsgange, intet af det virkelig modbydelige vrøvl. Halv biografi, halvt motiveringsforløb, Dennis fortæller dig, hvordan han gjorde det, hvordan andre har gjort det og vigtigst af alt hvorfor. Og den reelle bonus er hans vægt på at give kunden det, de ønsker. Grundlæggende forstærkede det mine egne regler og gav mig modet til at fortsætte med at gennemføre dem.

 

Min virksomhed startede med en brugt Curtis nøgle-cutter, og ville sandsynligvis sluttede, da det var, det var ikke kun for nogle gode råd, men ydmyghed at tage det.

Hvad der engang var en mand i et rum med en gammel Curtis nøgleskæremaskine, der holder naboerne op, er nu en multinationel e-handelsoperation med et væld af fuldtidsansatte, deltidsansatte. alle former for konsulenter og andre fagfolk, der arbejder døgnet rundt for at levere de bedst mulige produkter og service. Det er en glat maskine med et menneskeligt hjerte, der giver dem, der ønsker at købe værktøjer til låseplukning, et miljø af ærlighed, tilgængelighed og kvalitet.

 

Vores Dangerfield POLARIS RAKES - Jeg er stolt af hvad vi har gjort, og på mange måder giver disse valg eksempler på alt, hvad vi handler om. Jeg er stadig ærlig og tilgængelig, og kvalitetsregler. Anmeldelserne for disse plukker er meget tilfredsstillende, da jeg stadig giver kunderne det, de vil have, og de er glade. Perfekt - fordi det er mit mål.

 

Jeg lærte ikke at narre folk, hvordan man blæser det, hvordan man skal, eller hvordan man skal manipulere. Jeg lærte at folk er villige til at købe, hvis du behandler dem med respekt, fra dine produkter til din internet side, fra dine fotografier til kundeservice, fra dine e-mails til din returpolitik. Vores fokus er at gøre kunden glad - hvilket er godt, da det er det, jeg tror kunden ønsker.

 

Min mand Felix, som jeg skylder meget, og hvis råd jeg fortsætter med at anvende. Jeg har set for mange andre mennesker kig på bolden, glem hvad der gjorde dem vellykkede, og begynd at skære hjørner for at risikere det selv.

 

Så der går du. Hvis du vil lykkes, hvis du vil påbegynde de mange op- og nedture i din egen virksomhed, hvis du vil blive rig, Jeg er mere end glad for at videregive de gyldne råd, der blev sendt videre til mig. Og jeg vil sige det til dig, som det blev sagt til mig ...

Stol på mig på denne. Jeg har ikke aktier i denne bog, jeg udskriver det ikke. Bestil det nu, jeg forsøger at hjælpe dig.

Sådan bliver du rig - FELIX DENNIS

Bedste ønsker

Chris Dangerfield

 

 


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid