Menu
Din Indkøbskurv 0

Hvordan man vælger en lås - Angrebsordren

Skrevet af Chris Dangerfield on

Sådan vælges en lås

Hello Lock Pickers.

En af de første ting jeg siger til nogen nybegyndere til denne utrolige dygtighed, er vejen for at sikre en vellykket låsning er at have et repertoire af værktøjer og teknikker. Den enkle sandhed er, at nogle låse ikke reagerer på nogle teknikker, så nærmer man en lås med en teknik eller endda et værktøj, er det ikke den klogeste vej at gå.

Dette er virkelig, hvad der adskiller en professionel fra en amatør. Hvis du ansætter en professionel for at få dig og din familie til dit hus på en regnfuld nat i december, vil du vide, at de kan få jobbet gjort - at de kan vælge låsen og komme ind.

Og jeg mener 'hvordan man vælger et lås'. Eventuelle narre kan komme sammen, bore din lås og oplade dig for tiden, boringen, og udskiftningslåsen.

En professionel i denne sammenhæng kommer med alle slags værktøjer og teknikker og svarer på sin telefon og accepterer at komme over ved at vide, med næsten 100% -sikkerhed - at de kan få dig i. Ja, boring og udskiftning skal forblive en mulighed, når alle andre har været opbrugt, men en låsesmed med en følelse af professionalisme vil prøve de andre teknikker først, vil forsøge at komme ind uden at erstatte låsen og dine nøgler.

Så hvad er de teknikker, der anvendes, når jeg nærmer mig en lås, og i hvilken rækkefølge prøver jeg dem? Uanset om du er på job eller bare fordi jeg elsker at tage på en lås - og besejre den - dette er min rækkefølge af angreb ...

 

Kontrol og rengøring.

Før jeg vælger en lås, sørger jeg for at den kan vælges. Det sidste jeg vil gøre er at spilde minutter - eller timer - forsøger at vælge en lås, der ikke kan vælges. Dette betyder ikke, at det ikke kan åbnes, jeg vil bare vide, om mine NDE-teknikker vil være relevante her, og låsen er i anstændigt helbred.

Jeg har fundet alle mulige ting i en lås: Q-Tips, lolly-sticks, skalpelsblade, matchsticks, knuste nøgler, bits af Allen-nøgler - jeg kunne fortsætte. Hvis du kan holde den i en lås og snappe den af, er chancerne for mig - eller en anden - fundet i en lås et eller andet sted.

Eventuelle fremmedlegemer som disse skal fjernes og kan normalt være ved brug af en minikniv, et brudt nøgleekstraktorværktøj, endda et krogvalg. Selvom de brudte nøgleekstraktorværktøjer synes at være de bedste, da de har barbs, serrations, alle de ting, du har brug for til at trykke på stifterne, købe et køb på objektet og skære det ud.

 

Peterson's fineste Broken Key Extractor sæt - alt du skal fjerne alle former for fremmedlegemer og brudte nøgler, fra låsen, før du går i gang med at plukke den.

 

Derefter er det umagen værd at smøre. Husk - du ved ikke, hvilken tilstand låsen er i, så en form for smøremiddel er en god ide. Folk bruger WD40 - og mens dette vil give dig en midlertidig smøring, vil det på lang sigt tiltrække gunk og støv og syltetøj op i låsen. Personligt kan jeg godt lide at bruge en karburatorrenser. Gumout er fantastisk, vil endda beskæftige sig med klæbemidler og tyggegummi (yep, måtte grave det ud af nogle få låse), og jeg foreslår, at du holder en flaske af den eller lignende i din værktøjskasse.

 

Gumout karburatorrenser - Jeg har ikke noget bedre til låsrensning.

 

Tørpulver grafit er en glimrende smøremiddel - selvom jeg foretrækker at reservere dette til en komplet låsstrimmel ned, ren og lubesituation. Anvendelse af grafitpulver til en lås, der måske allerede har haft WD40 eller noget andet gummy, fedtigt produkt, kan medføre flere problemer.

 

Funktionalitetskontrol

Når låsene er rene, og jeg ved det så vidt jeg ved, er der intet derinde for at forhindre mit arbejde, jeg vil gerne sørge for, at alt er fuldt funktionelt. At springe over denne del kan betyde manglende en dudfjeder eller en beskadiget pin. Selv noget simpelt som stikket, der sidder fast, kan betyde, at tiden er spildt og meget frustrerende. Husk - Frustration er fjenden for låsning. Det gør dig spændt, det skyder din tænkning, det gør dig travlt, det fjerner din evne til at registrere de subtile ændringer og bevægelser, der kræves for succesfuld låsning. Undgå frustration med passende planlægning.

Så jeg kan godt lide at tjekke funktionalitet. Først og fremmest er stikket tabt og i stand til at bevæge sig. Dette er simpelt, jeg indsætter et spændingsværktøj og bare flytter stikket fraktioner af en millimeter det vil lade mig enten. du vil snart vide, om det er fastgjort, da det ikke kommer til at springe. På hvilket tidspunkt bliver du nødt til at overveje, om der er noget andet fast i låsen eller en fejl, du ikke kan håndtere ved hjælp af plukker. Hvis det er godt, og du er glad. Kom videre.

Så tjek og tælle dine ben. Dette er en simpel procedure, og du kan bruge en hvilken som helst låsepakke, du er komfortabel med som f.eks. En krog, en halv diamant osv. Flyt den bare til låsens bagside, tag den sidste knap og træk den langsomt langsomt frem sikker på at alle tappene er til stede og korrekt fjeder, når du trækker pick-out. Hver stift skal flytte let nok, og du kan høre hver forår tilbage på plads, når du flytter til den næste. 

 

Første Teknik - Lock Raking.

Enhver, der kender mig eller de værktøjer, jeg laver, vil vide, at jeg er vanvittig til at rake. Jeg skrev et 5000 orddokument om raking, at vi giver væk fra vores Polaris Rakes. 5000 ord er meget, når mange mennesker vil fortælle dig at raking flytter raken ind og ud af låsen. Det er sikkert, men der er meget mere til det, at det, og at kende de avancerede teknikker, er, hvad der gør raking sådan en effektiv teknik.

 

Så først op, raking. Jeg vil få fat i mine yndlingshopper (som er min Polaris Rakes), indsæt et spændingsværktøj og få travlt.Jeg vil give mig et par minutter eller så raking, afhængigt af den succes jeg har, som jeg kan høre af antallet af ben, der falder tilbage på plads hver gang jeg nulstiller spændingsværktøjet , og bevæger mig igennem røgene i mit sæt. Hvis jeg ikke har glæde, så er det tid til at gå videre.

 

Andet Teknik - Lås Jiggling.

En nær slægtning af raking, jiggling beboer meget den samme verden som raking, og hvis det ikke var for min SouthOrd Cylinder Jigglers Jeg ville ikke genere jiggling efter raking. Men dette sæt ændrede reglerne og med en så høj succesrate - og da du kan bevæge dig gennem 13pc-sæt i cirka et minut, er det værd at gå. Jeg ville også bruge rocking teknik med jigglers, ved hjælp af en saw-saw lignende bevægelse i lås mens du flytter værktøjet langsomt ind og ud af låsen.

Vi forsøger i grunden at åbne låsen så hurtigt som muligt og med så lidt besvær som muligt, så for mig, et sæt som SouthOrd cylinder Jigglers - er så effektiv - er altid værd en pop.

 

Tredje Teknik - en kop te og nogle Lock Drawing

Som jeg sagde, er frustration fjenden for låsning, så på dette tidspunkt tager jeg vejret, tager en kop te og kommer tilbage til det. At trække er også kendt som 'zipping' og nogle mennesker kalder det raking. Men for mig er det en separat teknik, tung af kinetik.

Jeg sætter et spændingsværktøj i låsen, indsæt et valg (en halv diamant eller snømand er mine faves) anvender spænding og træk derefter plukningen ud over stifterne og opretholder spændingen. Jeg giver det fire eller fem gange. At trække er skræmmende effektivt, og du finder hurtigt, hvad pluk virker bedst for dig. Imidlertid kan forskellige låse, forskellige pintyper samt låsens alder, slid, tolerancer osv. Gøre forskellige valg mere hensigtsmæssige. Som jeg tidligere har sagt, er den halve diamant eller de forskellige "snømandsmand" -picks mine favoritter - primært fordi de kan klare de fleste pin-tilstande - især snømantstyperne på grund af sin cirkulære form, som ikke bliver fanget i stædige stifter.

Variationer af 'snemand' og andre 'runde' pick-typer - særligt god til at trække, da de er lidt mere tilgivende med vanskelige stifter.

 

Forth teknik - Electric Pick Gun

Mens jeg har et udvalg af Manuel lås plukning pistoler Jeg har tendens til at bruge dem som sikkerhedskopi for, hvornår jeg har glemt at oplade mine elektriske pick pistoler. Nogle ville sige, at jeg skulle have gået ind i starten med min EPG, da de er så effektive. Jeg er heldig nok til at eje en Multipick Kronos - Det er simpelthen den bedste elektriske låseplukningspistol, der nogensinde er opfundet (virkelig det er en drøm), og det er meget vellykket. Imidlertid er EPG'er ret aggressive, vi har alle set bit af messing, der flyver ud af låsen selv på den første træk af triggeren. 

 

Nu, hvis jeg vælger en fornøjelse, er EPG ude af spørgsmålet, og hvis du er på en lockout, har EPG'er deres problemer. De kan være ret støjende og tiltrække opmærksomhed. Spørg enhver låsesmed, hvor mange gange de er blevet omringet i naboer, der ser på dig, og en Electric Pick Gun er en imponerende smule kit. Men også de løber risikoen for at beskadige låsen - og selvom de er sjældne - vil jeg undgå at risikere, dog svage, ved at bruge de andre teknikker, jeg har beskrevet ovenfor. Hvis min EPG ikke åbner låsen efter et par minutter, sætter jeg det væk og fortsætter.

 

Femte Teknik - Låsebumping.

Hvis jeg har bump nøgler til at passe, vil jeg prøve dem nu. Bumping er dette langt ned på listen af ​​samme grunde som Electric Pick Gun. Det er aggressivt og det er støjende - meget støjende end EPG selv. Jeg vil bruge en Brockhage Flexi Plus Bump Hammer - Jo mere fleksible ud af de to, jeg vil bruge dæmpere, en teknik jeg opfandt, brugte verden over og give den nogle få humle. Tredive eller deromkring med hver nøgle der passer. Ingen glæde, tid til at gå videre.

 

Ud af alle teknikker til at skræmme kunden er bumping vinderen. At sætte en nøgle i låsen og give det et par raps og åbne det kan være ganske skræmmende for boligejeren. Og med rette. Der er noget af den legendariske Skeleton Key om det, og det er hurtigt og åbenlyst simpelt. Mens andre teknikker ser ud til at bruge specialværktøjer og helt klart specialteknikker, bruger bumping en nøgle - noget alle har. Så det er forståeligt, det medfører en vis mængde mytologi.

 

Sjette Teknik - Single Pin Picking.

Overvejes mest som kongen af ​​alle teknikker. Og jeg er enig, det er fantastisk. Med bare en skruenøgle, en anstændig krog og en masse øvelse kan du åbne bogstaveligt millioner af låse.

Ulempen er selvfølgelig tid. Single Pin Picking kan tage tid. Og som du sidder ned for at vælge en lås med denne teknik, ved du ikke, hvor længe det kommer til at tage. det kunne være minutter, det kunne gå videre ... og videre ... og videre.

Så mens Single Pin Picking åbner de fleste låse, er det også den langsommere ud af alle ovennævnte teknikker, hvorfor jeg forlod det til sidst. Men hvis det er hvad det kræver, vil jeg sætte mig ned med min Praxis Dual Gauge vælger og sæt om at åbne låsen med pin. 'Lås plukning korrekt' som mange siger!

 

Du bør - som en låsepukker - uden tvivl lære at vælge Single Pin Pick. Mens mange mange låse skal åbne et sted ned langs linjen ved hjælp af alle værktøjer og teknikker ovenfor, lære at Single Pin Pick og praktisere, så du er mere end kompetent, kan det betyde forskellen mellem at vælge en lås og måske vælge en lås . 

At være i stand til at vælge Single Pin Pick er det, der gør dig til en ekspertlåsevælger, en person, der kan nærme sig en lås og vide - efter at alle værktøjer, tricks og teknikker er opbrugt, kan sætte sig ned og håndtere hver pin på et individuelt niveau , der beskæftiger sig med låsen i små, bidstørrelser og håndterbare stykker. Og når du har gjort det med dem alle - låsen åbnes. Dejlig.

Glad plukning

Chris Dangerfield


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid