Menu
Din Indkøbskurv 0

Ny låseteknologi undlader at gøre os mere sikre + VIDEO

Skrevet af Chris Dangerfield on

Hej låseplukkere

Jeg er en ægte fan af Dragon's Den, det britiske tv-show, hvor pludselige iværksættere kaster deres forretningsidéer over for en gruppe succesrige mænd og kvinder, der har bevist resultater i at tjene penge. Jeg kan godt lide at prøve at gætte dragerne igen, som for at teste min egen forretningslyst, og se, om jeg har ret til fordele og ulemper ved de forskellige og til tider skøre tonehøjder.

Jeg opsatte min låseplukningsforretningssøn uden penge. Jeg havde ikke engang en computer. Jeg havde skyllet tilbage i min mors hus efter at have brugt 7 år på at studere kunst og filosofi, som selv om det var en god tid, en skør tid, det var temmelig ubrugelig med hensyn til at komme ind på arbejdsmarkedet. Og for at ende med at bo tilbage hos min mors, i det rum, jeg voksede op som barn, gjorde det ikke vidundere for moralen. 

Så når en ven lånte mig en computer, en stor stor kasse med opkaldsinternet, greb jeg min chance og fik travlt med at lære om den nye og stort set forvirrende verden af ​​e-handel.

 

Min 'donerede' pc lignede denne monstrositet! Tiggere kan ikke være vælgere!

 

Resten er historie, og nu, over 15 år senere, er vi en af ​​verdens mest respekterede online lock pick-leverandører, noget jeg er meget stolt af. Dedikeret kundeservice og produkter med konkurrencedygtige priser var det, der fik det til at fungere dengang, og det er de samme principper, vi kører efter i dag.

Dragerne. Værd at være en cool 1000 million mellem dem.

Du kan se, hvorfor noget som Dragon's Den ville appellere til mig. Jeg ved, hvordan det er at drive en virksomhed. Jeg kender op- og nedture, stress og festlighederne. Jeg ved, hvordan det er at have en logistikfejl eller en forretningsplansucces. Jeg ved, hvad det betyder at have dedikeret, kvalificeret personale, og hvad det betyder at bringe et nyt produkt på markedet.

Så efter at have set hver eneste episode af Dragon's Den, var jeg glad for at finde ud af, at formatet også kørte i Australien og USA, og straks begyndte at binge se dem alle på You Tube.

Kaldt 'Shark Tank', de har ikke kanten af ​​Dragon's Den, men ikke desto mindre nød jeg at se dem - og kom derefter sammen med en mand ved navn Phil Dumas og hans firma 'Unikey Technology'. Sagde han 'Unikey'? Og mine ører prikede mere op end normalt.

Phil's Unikey-præsentation - 'revolution' måske, sikkert, nej.

 

Kort sagt, Phil's opfindelse er en måde at kontrollere dørlåse via din smarte telefon. Ideen er god. En lille motor i låsen, der kan bevæge bolt ind og ud, og software på telefonen, der kan fortælle låsen, hvornår man skal låse og åbne døren.

Der var mange andre funktioner, der gjorde dette projekt meget tiltalende. Du kan dele 'nøglen' så at sige blot ved at sende den til en ven på din telefon. Du kan dele det permanent, som du ville have en partner eller børn, eller du kan dele det midlertidigt, hvis du har brug for at lade en rengøringsmand eller en leveringsmand få adgang i et 1 timers vindue. Alt meget godt tænkte jeg - kombinationen af ​​et erhvervsprojekt og låseteknologi appellerede tydeligvis virkelig til mig.

Det ser ud til, at det går godt for den selvsikre iværksætter, og det var da en af ​​hajerne spurgte "Kan jeg bruge den almindelige, originale nøgle på den lås, hvis jeg vil?"

Og svaret var: "Ja"

Duh.

Du ser, når jeg ser udviklingen inden for låseteknologi, min primære interesse er 'Tilføjer det mere sikkerhed?'. Vi ved alle, at som lange plukkere, tilbyder pin-cylinderlåsen næsten ingen beskyttelse. Sikker på, at den holder døren låst, hvis nogen forsøger at skubbe den op. Men sandheden er, at de ikke tilbyder meget sikkerhed. Mængden af ​​pin cylinderlåse, jeg har omgået gennem årene med et ark MICA, er i hundrederne. Du kan rake en lås på få sekunder, du kan støde en lås på endnu færre sekunder. Og låseselskaberne, boligselskaberne har vidst dette i årevis.

Hvorfor bryder de sig ikke? Jeg mener, lad os være ærlige, din hoveddørlås er en lille enhed med et endnu mindre udvalg af bittesmå messingstifter - og disse stifter er alt, hvad der beskytter dig, din familie og din ejendom mod en tjuv. Havde Phil Dumas opfindelse helt fjernet den gamle nøgle, tror jeg, at du er enig i, at det er en øjeblikkelig forbedring af dens evne til at sikre dit hjem. Men i det væsentlige at være en simpel stiftcylinder, åben for de mange forskellige ikke-destruktive angreb, for alle de interessante smarttelefonaktiviteter. I sandhed er det reelle funktion - at sikre ejendommen - forbliver tvivlsom.

Det minder mig om Ford Transit varevogne, som indtil 2013 var udstyret med Ford Tibbe-låsen. En af de værste låse i historien. En variation på låsen til diskholderen. Alle ved - inklusive Ford - alle ved, at Transit varevogne primært bruges af håndværkere, der har alle deres dyre sæt inde. Hvorfor ville du 'sikre' (og det er generøst) et sådant køretøj med en så forfærdelig lås. Selv Ford Tibbe-pluk får det til at se bedre ud end det er, fordi Ford Tibbe-plukket ser sådan ud, fordi det også afkoder låsen. I sandhed kan du vælge en Tibbe-lås med en stok af metal med en lille nub i slutningen. Jeg har endda set en åbnet med en bomuldsknop!

Ford Tibbe-låsen, og en pluk der åbner den. Åh gud.

 

Låseproducenter gør ikke deres bedste. det ville være fornuftigt for dem at arbejde med låseplukkere som dig og mig, at finde ud af, hvad der faktisk gør en lås sikker, og hvad der ikke gør. Vi tilbyder et væld af viden på dette område, og jeg tror, ​​det er en tragedie, som snarere end at indrømme, at vi eksisterer, og at vi ikke kunne hjælpe dem med at levere langt bedre låse, de ignorerer bare os og fortsætter med at fremstille, sælge og installere låse, der virkelig er ikke egnede til formålet. Det lader dig tænke den grimme sandhed, at de kort sagt ikke er ligeglad.

Og hvis Phil Dumas med hans Unikey havde talt med os, ville han måske have indset, at han kunne have tilbudt et langt bedre produkt ved at fjerne keyway og nøgle helt og dermed levere et langt mere sikkert produkt - noget der faktisk gjorde, hvad det var meningen at gøre - sikre ejendommen.

Du kan se episoden Shark Tank nedenfor.

Glad plukning.

Chris Dangerfield

 

 


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid