Menu
Din Indkøbskurv 0

Real Glitter Bomb, falske reaktioner, falske låsepick og mere ...

Skrevet af Chris Dangerfield on

Hello Lock Pickers.

Hvis du lægger en pakke med glitter og spraysprøjt og sætter den i gang, når du åbner, har du alle ingredienserne til ikke kun et sjovt YouTube prank, men en lille hævn for de lavlevende typer, der stjæler leverancer fra andre folks hoveddøre.

Det var præcis hvad Mark Rober gjorde, en YouTuber med næsten 6 millioner abonnenter, i et forsøg på at brænde tyvene i glitter og sprøjtespray.

Mark Rober med sin 'Glitter Bomb'

Men da jeg så videoen, selvom Rober er en tidligere NASA-ingeniør, syntes det hele at gå lidt for glat, det var næsten for perfekt.

Dette er ikke at tage noget væk fra Rober's skabelse. Han installerede et par gamle smartphones, så han kunne få fat i video fra en række vinkler, en eksplosion af glitter for at belægge tyven i noget ironisk gnistre, og nogle sprøjtesprayer, som som alle ved, lugter intet som farts, men meget som fis spray - en skadelig nasalindtrenger, der ofte købte mig til kanten af ​​puke på mange skoleture, hvor det syntes at alle lagde op på så mange af de forvirrede ting, som deres lommepenge kunne købe, for kun at aflevere partiet i coachens hjem.

Fart Spray - lugter ikke som farts, det er meget værre.

Videoen er underholdende uden tvivl. Efter at have været offer for at få pakker stjålet fra min hoveddør, var jeg ikke bare underholdt for at se tyverne dækket af glitter og sprøjt, men også at se dem skuffede over, at produktet af deres egoistiske bestræbelser ikke var mere end et prank på dem; et spild af deres dovne, uærlige tid. Og når de så telefonerne, ville de være udsat for en kanal på næsten 6 millioner abonnenter, og deres anonymitet var i virkeligheden kompromitteret.

Men da videoen blev frigivet, viste det sig ikke, at det hele virkede. Mark bad nogle venner om deres hjælp - han ønskede, at folk var glad for at plante enheden på deres dørtrin. Men de besluttede at hjælpe lidt mere end det, og ikke kun plantede enheden, de stjal også det, så faktisk eksploderede mange af reaktionerne på glitter og fart bomben (der var flere reaktioner i videoen) viste sig for at være venner af venner. 

Er det ikke en sjov gammel verden, hvor vi bor? I et forsøg på at pranke nogle uærlige mennesker blev nogle andre uærlige mennesker involveret, og vi endte med noget i det væsentlige falsk.

I retfærdighed til Mark Rober redigerede han videoen og fjernede "fakes", hvilket gjorde det klart, at han ikke vidste, at hans venner havde ansat stooges for at fungere som tyverne. Og alligevel, efter at have set den re-edit video jeg blev efterladt spørger mig selv, "betyder det noget?" Uanset om de var virkelige eller ej - det var jeg overbevist om, gav mig den underholdning, jeg ledte efter.

Hvad er ægte og hvad er falsk, hvad er original og hvad er en kopi - disse ideer har været en del af filosofisk diskurs siden tanken begyndte og forekommer hyppigt i vores hverdag. Jeg mindes om et tegn, jeg en gang så på en strand i Thailand over en markedsplads, der sælger ure: "Ægte Falske", det proklamerede uden sarkasme eller ironi, som jeg kunne se.

Har du nogen falske forfalskninger? Jeg vil have den rigtige ting.

Jeg så engang på en BBC-dokumentarfilm om en mand, der ønskede, at hans venstre ben blev fjernet, efter at have set en amerikansk mand, der tog et haglgevær i benet, så han kunne få det fjernet. Disse mennesker - uanset årsagerne, 'Body integrity dysphoria' kaldes det - vil være amputere, og efter at NHS nægtede at fjerne benet, kom de til et kompromis, de gav ham et falskt kunstigt ben. Det er en stor plastikbinding, hvor han pakket sit ægte ben for at give udseendet det var et falsk ben. En ægte falsk selv, det var det ikke.

Jeg besluttede at skrive denne blog i sidste uge, og ved en tilfældighed lige i går fik jeg en kunde til at beskylde mig for at sende ham 'falske valg'. I næsten to årtier i dette spil er jeg aldrig blevet beskyldt for at levere "falske valg", ægte forfalskninger eller andet, og snarere end meningsløst argumentere med nogen, jeg bad ham om at sende dem tilbage, og jeg ville refundere ham. Det fik mig dog til at tænke, jeg husker, at jeg så YouTube-låseplukningslegenden Bosnian Bill plukke en falsk Yale-hængelås, og der er mange en falsk brandlås derude fra skruppelløse mennesker, der forsøger at tjene penge på mærkenes ry. Måske ville et sæt 'falske låsepicks' være perfekt til at vælge en sådan lås?

Bosnian Bills falske Yale hængelås. 'Top Security Lock' er en give-away.

I sommerferien, da jeg var 16, fik jeg et job i Pizza Hut. Den første dag, da restauranten var lukket, blev jeg bedt af lederen om at vande alle planterne i restauranten. Ønsker at få et godt indtryk, fyldte jeg hurtigt en spand med vand og gik rundt og hældte lidt ned i stenens bund af alle de planter, jeg kunne se. Efter at jeg havde udført ca. 5 planter, bemærkede jeg, at resten af ​​personalet så smilende på, og det viser sig, at dette var en regelmæssig skønhed for nyt personale, da alle planterne var falske. År senere hørte jeg komikeren Mitch Hedberg kvæle: "Mine falske planter døde, fordi jeg glemte at lade som om jeg vandede dem"

Den rigtige Mitch Hedberg.

I et forsøg på at knytte det hele sammen, fra glitterbomber og falske reaktioner, kunstige falske ben og ægte falske ure, vil jeg igen bruge Mitch Hedberg. Han sagde engang dette ...

"Jeg blev nødt til at handle med Peter Frampton i en film. Vi var nødt til at ryge gryde til en scene, men det var falsk gryde. Må ikke købe pot på et filmsæt. Men jeg må ryge falsk gryde med Peter Frampton, det er en sej historie. Det er lige så koldt at ryge rigtig pot med en fyr, der ligner Peter Frampton. Jeg har gjort den måde mere. "

Nu skal du vælge nogle låse, det er alt mindre forvirrende.

Chris Dangerfield

 

Her er Mark Rober's 'Glitter Bomb' video:


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid