Menu
Din Indkøbskurv 0

Den værste Break-In nogensinde!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Den værste Break-In nogensinde!

"Hvad er den smukkeste ting?" Spurgte nogen engang den store dramatiker George Bernard Shaw. "Ungdom er den smukkeste ting i denne verden" svarede han, "og hvad synd det skal være spildt på børn."

Så længe du stadig er relativt ung, vil du kæmpe for at forstå dette citat. Et spørgsmål om at savne træet til træerne eller at fortælle en fisk om vand, hverken når du har en overflod af de gode ting, er det meget svært at forstå livet uden det.

Og alligevel, når jeg undersøger min ungdom, de brusende romantikker, drømmene og vrangforestillingerne, bliver jeg ramt mere af fejlene end succeserne, mere af de smukke katastrofer snarere end resultaterne. Måske er dette en tilbøjelighed til negativitet, eller måske fordi at blæse din egen trompet er mere interessant for lytterne, når du rammer en dud notat.

En sådan dud notat lykkedes ud over Glastonbury Festival, i 1992 da jeg og nogle venner besluttede sig for den ublu £ 120 billetpris for at klatre de to hegn, der omringede hele festivalen.

Stonehenge - hvor festen startede og skulle have stoppet.

En smule backstory er afgørende her, det vil hjælpe med at give fortællingen nogle nødvendige "substans" så at sige. Jeg var ung, jeg var fuld af energi. Jeg var fuld af toksiner, jeg var fuld af det. Vi havde allerede fester i nogle 10 dage, efter at have været på Stonehenge festival en uge før. Jeg havde næppe sovet i over en uge, og de eneste ting, der havde passeret mine læber, var enten lagre eller ulovlige. At sige, at min tankegang var skævt ville være en underdrivelse, jeg selv skrev mit navn på bagsiden af ​​min hånd på et tidspunkt, bare i tilfælde.

Ånden i Glastonbury Festival - to store hegn og en vagttårn.

Så de tre af os befandt os mellem de to hegn. Det "ingenmands land" i Glastonbury-sikkerheden. Det var allerede underligt, da jeg absolut ikke havde mindet om at klatre det første hegn. Og disse hegn er ikke små, de handler om 4 meter høje, rene stål med intet at gribe. For de tre af os har fået halvvejs uden at indse det var forbløffende. Og vi alle fejrede med en drink og en røg, levende musik i baggrunden, og holdt os motiverede.

Pludselig dukkede en 4x4 op - omkring 80 meter væk til venstre. Dette var ikke usædvanligt, men hvis de så os, ville vi blive hentet op og kørt til udgangen og dumpet. Ikke ideel, så de tre af os sprang i den anden retning. Det var som den scene i The Great Escape, da Steve McQueen - han også mellem to hegn - zoomer sammen på sin motorcykel og kigger efter det rigtige øjeblik - og mulighed for at hoppe over det andet hegn. Det var meget sådan, bare uden motorcyklen, og de tre af os, trippede og snuble over hinanden.

Steve McQueen i The Great Escape.

4X4 var nu omkring 50 meter væk. Den skal have set os. Ikke-verbalt - bare udseendet af absolut frygt og potentiel fiasko på vores ansigter - blev det aftalt, at vi skal gøre det, vi skulle på en eller anden måde skalere det andet hegn og komme ind på festivalen. Hvis vi ikke kom ind nu, ville vi helt sikkert blive skruet.

Ungdommen bliver spildt på den unge på The Glastonbury Festival.

Så du kan forestille os vores forbløffelse, da et reb kom over hegnet, hele vejen over. Et reb med en stor knude hver meter eller så, og en stålklo i den ene ende. Det er i øjeblikke som dette, kan du nemt begynde at tro på en interventionistisk Gud.

Jeg satte hurtigt på at få kløen over toppen af ​​hegnet, yanked på reb for at kontrollere, at det var sikkert og modigt ...... foreslog min ven Neil gå først. Om sekunder var han forbi, efterfulgt af Ben. Dette var fantastisk. Jeg greb rebet, 4x 4 nu om 10 meter væk, jeg trak og trak, trak og trakede, før jeg nåede toppen og hoppede ganske langt ned, rebstigen lander ved siden af ​​mig.

Lyden af ​​hundredtusinder af mennesker, der nyder sig bare meter væk, holdt os motiverede.

Da jeg først fik mine lejer, så jeg Neil og Ben, såvel som et par andre mennesker. Og en vej og en hjørnebutik. Dette var ikke Glastonbury Festival. Dette var en by. Ja, på en eller anden måde var de tre af os lige kommet i stand til at komme ud af festivalen.

"Tak for at bringe vores reb tilbage" sagde en af ​​børnene.

"Intet problem" sagde jeg.

Chris Dangerfield.


Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid