menu
Din Indkøbskurv 0

Lås Plukning og Lås Bumping News - hvordan man vælger låse

Sådan vælger du låse - de første fem trin

Skrevet af Chris Dangerfield on

Sådan vælger du låse - de første fem trin

Sådan vælger du låse - de første fem trin

I denne BLOG vil jeg fortælle dig de FØRSTE FEM ting, du skal gøre for at starte din rejse for at lære den fantastiske kunst at plukke låse.

  • Hvilke låse starter jeg med?
  • Hvilke låsehakker har du brug for?
  • Hvad skal du vide?
  • Hvad du skal gøre?
  • Alt andet!

Læs mere →

Lås plukning, hvor skal man starte.

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås plukning, hvor skal man starte.

Hej alle. Jeg håber, at den hurtige overgang fra det, der var en dårlig undskyldning for en sommer til, hvad der virker som om vinteren ikke har været for hårdt på jeres sjæle. Varmeapparaterne fortsætter, badene bliver mere regelmæssige, og det støvede tartantæppe kommer ud af sofaen og tilbage på din seng. Nogle ting ændres dog aldrig, og en af ​​dem er, at folk skriver til mig således: "Hej, jeg vil lære at vælge pengeskabe, kan du hjælpe?" eller "Jeg arbejder med en boligforening, har du en skeletnøgle til 5 håndtagslås?" Etc ... Jeg tror det er ...

Læs mere →