menu
kurv 0

Lås Plukning og Lås Bumping News - Jiggler nøgler

Jigglers - Lock Picking værktøjet du allerede ved, hvordan man bruger.

Skrevet af Chris Dangerfield on

Jigglers - Lock Picking værktøjet du allerede ved, hvordan man bruger.

Hej min ven. 3 Piece BMW Laser Jiggler Keys De annoncerer allerede jul, oh lordy. Men vi vælger stadig låse, og mit gæt er, at vi vil fortsætte med at gøre det hele gennem ferieperioden, se uret, tælle dagene, indtil alt kommer tilbage til det normale. Der er en grund til, at det er 'normalt', det er fordi det er, hvordan vi kan lide det. Anyway, det kunne bare være mig. Men jeg ved, at det var sikkert behageligt med ting, vi kender - Som - mystisk - bringer mig til dagens emne: Jigglers. Som titlen antyder, ved du allerede, hvordan du bruger disse låse ...

Læs mere →