Menu
Din Indkøbskurv 0

Lås Plukning og Lås Bumping News - køb låsepicks

Lås plukning er strålende!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås plukning er strålende!

Lås plukning er BRILLIANT! Lås plukning er strålende! Det er det virkelig. Der var en tid, da jeg ikke vidste, hvordan man vælger låse, og det følte sig ikke så godt. Jeg husker det, jeg husker at tænke på det, men jeg kunne ikke gøre det. Og selvom jeg havde en forståelse for, hvordan det fungerede, var det ikke frustrerende at kunne klare det. Hvorfor vil du ikke være i stand til at vælge lås? Det forstår jeg ikke. Følelsen jeg får når jeg åbner en ny lås - selv nu årtier efter den første, er utrolig, jeg har lyst til at have ...

Læs mere →

Special Forces - Lås plukning og lovens lange arm

Skrevet af Chris Dangerfield on

Special Forces - Lås plukning og lovens lange arm

  Godt, slutningen af ​​den britiske sommer er en kedelig tid. Trængt til introspektion ved forudsigeligheden af ​​årstider, er slutningen af ​​det, vi kalder sommer, et par dage, når vi endelig accepterer det årlige faktum, at vi ikke rent faktisk har en sommer, snarere en lang retfærdig overgang mellem forår og efterår; en myte af en sæson, der er defineret af lovende solrige morgener efterfulgt af kedelige, grå eftermiddage, der har rystet i dit sommerklæde om aftenen. Sæt dine flip-flops væk, det er igen, England er koldt og har altid været. Så medmindre global opvarmning sorterer sig selv ...

Læs mere →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid