Menu
Din Indkøbskurv 0

Lås Plukning og Lås Bumping News - lås pick sæt

Lås pick sæt - en begynder guide

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås pick sæt - en begynder guide

Hej med dig! Så du har lavet din beslutning, og du vil starte låsning. Med alle de låsesæt til rådighed, forstår jeg, at det kan være lidt forvirrende, hvor man skal starte. Så jeg har sammensat denne lille blog for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Hold fast, her går vi! Denne vejledning er for pin cylinder type låse, ofte kaldet 'Yale Locks' på grund af populariteten af ​​Yale mærke. Den første ting du har brug for er et lås pick set - den faktiske pluk, der gør det magiske. Der er nogle sorter, men først, lad os se på de forskellige ...

Læs mere →

Lås plukning er strålende!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås plukning er strålende!

Lås plukning er BRILLIANT! Lås plukning er strålende! Det er det virkelig. Der var en tid, da jeg ikke vidste, hvordan man vælger låse, og det følte sig ikke så godt. Jeg husker det, jeg husker at tænke på det, men jeg kunne ikke gøre det. Og selvom jeg havde en forståelse for, hvordan det fungerede, var det ikke frustrerende at kunne klare det. Hvorfor vil du ikke være i stand til at vælge lås? Det forstår jeg ikke. Følelsen jeg får når jeg åbner en ny lås - selv nu årtier efter den første, er utrolig, jeg har lyst til at have ...

Læs mere →

Lås plukkesæt

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås plukkesæt

Hej alle Hey Hey Hey! Jeg formåede at gå ud af at gå til et bryllup i dag - hvilket altid er godt. Personligt troede jeg ikke, de skulle gifte sig i første omgang, og da jeg fortalte min ven, var han hurtig til at fortælle mig, at brylluppet kun var blevet omlagt, ikke aflyst. Åh gud. Så jeg har taget min fod ud af min mund, og da det ligner monsun sæson har ramt London, tænkte jeg, at jeg ville skrive et lille indlæg om vores nye låsepuksæt. Nemlig vores Lock Picking Starter Special og vores Dangerfields Premium Lock Pick Set.

Læs mere →

Væskefejl: Kunne ikke finde asset snippets/ecom_footer.liquid