menu
kurv 0

Lås Plukning og Lås Bumping News - lås plukkesæt

At få gave til Lås plukning færdigheder

Skrevet af Chris Dangerfield on

At få gave til Lås plukning færdigheder

Hej alle I de uger, der kommer op til fars dag, modtog jeg hundredvis af e-mails, der spurgte, hvad de bedste låseplukningssæt ville være en god gave. Jeg burde virkelig have skrevet denne blog før fars dag, faktisk før fars dag 2005, som det sker hvert år! Men bedre sent end aldrig, og det bliver spurgt hele året rundt, så hvis du overvejer at få nogle låsevalg som en gave, er denne blog noget for dig. Først og fremmest er det vigtigt at indse, at du ikke ønsker at få dem nogle låsepicks. Medmindre de allerede er en låsevælger, ...

Læs mere →

Hvordan kan jeg forbedre min låsning?

Skrevet af Chris Dangerfield on

Hvordan kan jeg forbedre min låsning?

Hej alle - og du, ja du! Så du har valgt dine valg, du har spillet rundt med det gamle hængelås, du fandt. Måske har du haft succes. Men nu vil du have mere. Du ønsker at vokse, du vil fremskynde din låsepakke. Her er nogle måder, du kan forbedre dine færdigheder: PRAKSIS LOKALER Practice låse kommer i alle former og størrelser; hængelås, eurocylindre og meget mere. Men der er stort set kun to typer, CLEAR og CUT-AWAY, hvor hver serverer pickeren godt ved at lade dem se, hvad der sker, når de vælger låsen. De lader dig også se hvad ...

Læs mere →

Lås plukning, hvor skal man starte.

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås plukning, hvor skal man starte.

Hej alle. Jeg håber, at den hurtige overgang fra det, der var en dårlig undskyldning for en sommer til, hvad der virker som om vinteren ikke har været for hårdt på jeres sjæle. Varmeapparaterne fortsætter, badene bliver mere regelmæssige, og det støvede tartantæppe kommer ud af sofaen og tilbage på din seng. Nogle ting ændres dog aldrig, og en af ​​dem er, at folk skriver til mig således: "Hej, jeg vil lære at vælge pengeskabe, kan du hjælpe?" eller "Jeg arbejder med en boligforening, har du en skeletnøgle til 5 håndtagslås?" Etc ... Jeg tror det er ...

Læs mere →

Lås plukning er strålende!

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås plukning er strålende!

Lås plukning er BRILLIANT! Lås plukning er strålende! Det er det virkelig. Der var en tid, da jeg ikke vidste, hvordan man vælger låse, og det følte sig ikke så godt. Jeg husker det, jeg husker at tænke på det, men jeg kunne ikke gøre det. Og selvom jeg havde en forståelse for, hvordan det fungerede, var det ikke frustrerende at kunne klare det. Hvorfor vil du ikke være i stand til at vælge lås? Det forstår jeg ikke. Følelsen jeg får når jeg åbner en ny lås - selv nu årtier efter den første, er utrolig, jeg har lyst til at have ...

Læs mere →

Special Forces - Lås plukning og lovens lange arm

Skrevet af Chris Dangerfield on

Special Forces - Lås plukning og lovens lange arm

  Godt, slutningen af ​​den britiske sommer er en kedelig tid. Trængt til introspektion ved forudsigeligheden af ​​årstider, er slutningen af ​​det, vi kalder sommer, et par dage, når vi endelig accepterer det årlige faktum, at vi ikke rent faktisk har en sommer, snarere en lang retfærdig overgang mellem forår og efterår; en myte af en sæson, der er defineret af lovende solrige morgener efterfulgt af kedelige, grå eftermiddage, der har rystet i dit sommerklæde om aftenen. Sæt dine flip-flops væk, det er igen, England er koldt og har altid været. Så medmindre global opvarmning sorterer sig selv ...

Læs mere →