menu
Din Indkøbskurv 0

Lås Plukning og Lås Bumping News - lær låseplukning

Zen og kunsten at låse plukning.

Skrevet af Chris Dangerfield on

Zen og kunsten at låse plukning.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for dig, at et af de spørgsmål jeg regelmæssigt modtager (for det andet selvfølgelig 'Hvor er min ordre?') 'Hvor lang tid tager det mig at lære at vælge låse?' Nogle gange er det ikke så opmuntrende, bare en simpel 'Hvor længe indtil jeg kan vælge låse?', Eller lejlighedsvis en simpel 'Hvor lang tid tager det?' Jeg ville ikke blive overrasket, hvis jeg en dag fik en e-mail med koldt spørger 'Hvornår?', Sådan er naturen af ​​vores øjeblikkeligt tilfredsstillende, engangskultur, hvor rejsen betragtes som en forhindring og destinationen alt. Sikker på, vi vil alle gerne

Læs mere →