menu
Din Indkøbskurv 0

Lås Plukning og Lås Bumping News - sæt

At få gave til Lås plukning færdigheder

Skrevet af Chris Dangerfield on

At få gave til Lås plukning færdigheder

Hej alle I de uger, der kommer op til fars dag, modtog jeg hundredvis af e-mails, der spurgte, hvad de bedste låseplukningssæt ville være en god gave. Jeg burde virkelig have skrevet denne blog før fars dag, faktisk før fars dag 2005, som det sker hvert år! Men bedre sent end aldrig, og det bliver spurgt hele året rundt, så hvis du overvejer at få nogle låsevalg som en gave, er denne blog noget for dig. Først og fremmest er det vigtigt at indse, at du ikke ønsker at få dem nogle låsepicks. Medmindre de allerede er en låsevælger, ...

Læs mere →

Lås plukning - hvor skal jeg starte?

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås plukning - hvor skal jeg starte?

Hej! For over et årti siden, da internettet stadig var dial-up, og en tweet var en fuglstøj, var jeg i din position. Jeg vidste ikke noget om lås plukning bortset fra det faktum, at jeg ønskede at kunne vælge låse. Selv om der ikke var steder som UK Bump Keys, var der et par butikker med en lille mængde låseplukkeudstyr, og spørgsmålet var det samme: "Hvor skal jeg starte?" Nu er tingene lidt lettere. Med specialbutikker som vores kan du spørge, hvad du vil, ved at vide, at der er et team af dedikerede låseplukseksperter til at hjælpe ...

Læs mere →