menu
kurv 0

Lås Plukning og Lås Bumping News - sæt

At få gave til Lås plukning færdigheder

Skrevet af Chris Dangerfield on

At få gave til Lås plukning færdigheder

Hej alle I de uger, der kom op til Fars dag, fik jeg hundredvis af e-mails og spurgte, hvad de bedste låseopsætninger ville gøre en god gave til. Jeg burde virkelig have skrevet denne blog før faderens dag i virkeligheden, før fars dag 2005 som det sker hvert år! Men bedre sent end aldrig, og det bliver få spurgt hele året rundt, så hvis du tænker på at få nogle låsepicks som gave, er denne blog til dig. Først og fremmest er det vigtigt at indse, at du ikke søger at få dem nogle låsepicks. Medmindre de allerede er en låseplukker, ...

Læs mere →

Lås plukning - hvor skal jeg starte?

Skrevet af Chris Dangerfield on

Lås plukning - hvor skal jeg starte?

Hej! For over et årti siden, da internettet stadig var dial-up, og en tweet var en fuglstøj, var jeg i din position. Jeg vidste ikke noget om lås plukning bortset fra det faktum, at jeg ønskede at kunne vælge låse. Selv om der ikke var steder som UK Bump Keys, var der et par butikker med en lille mængde låseplukkeudstyr, og spørgsmålet var det samme: "Hvor skal jeg starte?" Nu er tingene lidt lettere. Med specialbutikker som vores kan du spørge, hvad du vil, ved at vide, at der er et team af dedikerede låseplukseksperter til at hjælpe ...

Læs mere →